Главная » Новинки » Zidane'i kaks elu
Zidane'i kaks elu
Fb2

Книга - Zidane'i kaks elu скачать fb2

Объем страниц: 350 стр. 18 иллюстраций
ISBN: 9789949858576
0+

Скачать Zidane'i kaks elu fb2

Сюжет книги

Zinedine Zidane on üks meie aja andekaimatest ja kuulsaimatest jalgpalluritest, kelle imelist karjääri ilmestab hulk otsustavaid mänge ja väravaid ning kes „käsitseb palli nagu Stradivariust“. Tema siirdumine Torino Juventusest Madridi Reali aastal 2001 oli jalgpalliajaloo kõige kallim üleminek. Kuid Zidane’i ikoonilisus jätkab kasvu ka pärast skandaalset lahkumist palliplatsilt: temast on saanud Madridi Reali võidukas, juba legendaarne peatreener.


Tohutust ja mitmekülgsest edust hoolimata on Zidane jäänud tagasihoidlikuks ja ligipääsmatuks inimeseks, kes suhtleb harva ajakirjanikega ja „räägib ainult palliga“; meheks, keda ümbritsevad paljud küsimärgid ja müüdid. Selles üldtunnustatud biograafias kirjeldavad staažikad spordiajakirjanikud Jean Philippe ja Patrick Fort Zizoud lapse, teismelise ja isana ning avavad tema tõusu ja karjääri tipphetkede telgitagused, paljastades mehe müütide taga.

На странице вы можете скачать книгу Zidane'i kaks elu в fb2 и epub формате бесплатно, а также начать читать онлайн. Издание Zidane'i kaks elu относится к жанру Новинки / Спорт / фитнес книги и добавлено 7-03-2022, 15:50. Электронная книга автора Jean Philippe, Patrick Fort полностью адаптирована под ПК и гаджеты на Android и iOS, поэтому качать и читать ее можно на всех устройствах без регистрации.
Отзывы
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Комментариев еще нет. Хотите быть первым?
Правообладателям