Главная » Новинки » Беззаперечна правда
Беззаперечна правда
Fb2

Книга - Беззаперечна правда скачать fb2

Объем страниц: 790 стр.
Год: 01 февраля 2021
18+

Скачать Беззаперечна правда fb2

Сюжет книги

«Беззаперечна правда» – книга-сповідь американського професійного боксера Майка Тайсона, написана у співавторстві з Ларрі Сломаном.

Абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій категорії, перший володар трьох чемпіонських поясів за версіями WBC, WBA і IBF – усі ці звання Майк отримав, коли йому виповнився лише 21 рік.

Дитина негритянського гетто Нью-Йорка з усіма наслідками, що з цього випливають, він не зміг пройти випробовування всесвітньою славою та великими грошима, що принесли йому чемпіонські титули.

Своє прізвисько Залізний Майк він отримав за жорстку та брутальну поведінку як на ринзі, так і в житті. Засуджений до 6 років ув’язнення за неправдивим звинуваченням у зґвалтуванні, пацієнт центрів допомоги наркота алкозалежним, він віднайшов у собі сили повернутися до нормального життя.

Ця книга про злети і падіння, про віру, силу волі та кохання, які дають змогу людині залишатися чемпіоном власного життя.


У форматі PDF A4 збережений видавничий макет.

На странице вы можете скачать книгу Беззаперечна правда в fb2 и epub формате бесплатно, а также начать читать онлайн. Издание Беззаперечна правда относится к жанру Новинки / Спорт / фитнес книги и добавлено 13-03-2022, 21:50. Электронная книга автора Майк Тайсон, Ларри Сломан полностью адаптирована под ПК и гаджеты на Android и iOS, поэтому качать и читать ее можно на всех устройствах без регистрации.
Отзывы
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Комментариев еще нет. Хотите быть первым?
Правообладателям