Главная » Детективы » Принц На Білому Коні
Принц На Білому Коні
Fb2

Книга - Принц На Білому Коні скачать fb2

Объем страниц: 27 стр. 9 иллюстраций
Год: 10 сентября 2021
16+

Скачать Принц На Білому Коні fb2

Сюжет книги

"- Ой, а Ви хто? – здивувалася Ганна, побачивши на порозі чоловіка років тридцяти, непоказного виду, у старому плащі, брудній в'язаній шапочці, із щетиною на обличчі.

- Вітаю, пані Ганно! Я – Ваш Принц НаБілому Коні! – зі щирим та добрим поглядом сказав чоловік і від нього повіяло дводенним перегаром.

- А де ж кінь? – посміхнулася вона.

- У ліфті сидить – чатує, щоб той не поїхав, – все також щиро відповів Принц, - Ганно, збирайтеся, ми негайно їдемо до мого палацу! ..."

Так починається ця незвичайна повість. Автор зміг поєднати в одне ціле такі різні поняття, як кохання, загадка, іронія і прихований містичний символізм! Із-за чого деякі критики вважають автора члем таємної масонської ложі, що діє в Україні.

Нетрадиційне і колоритне, але в той же час просте і життєве оповідання! Одним словом - приголомшливо!

На странице вы можете скачать книгу Принц На Білому Коні в fb2 и epub формате бесплатно, а также начать читать онлайн. Издание Принц На Білому Коні относится к жанру Детективы / Новинки / Романы книги и добавлено 13-02-2022, 07:34. Электронная книга автора Андрей Николаевич Горбонос полностью адаптирована под ПК и гаджеты на Android и iOS, поэтому качать и читать ее можно на всех устройствах без регистрации.
Отзывы
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Комментариев еще нет. Хотите быть первым?
Правообладателям