Главная » Новинки » Крилата смерть. Збірник
Крилата смерть. Збірник
Fb2

Книга - Крилата смерть. Збірник скачать fb2

Объем страниц: 320 стр. 1 иллюстрация
Год: 07 июля 2021
ISBN: 978-966-03-8808-6
16+

Скачать Крилата смерть. Збірник fb2

Сюжет книги

Американського письменника, поета і журналіста Говарда Філіпса Лавкрафта (1890–1937) називали Едгаром По ХХ століття. Він працював у жанрі хорору, містики, фентезі та наукової фантастики й був творцем і магістром американської містичної «чорної школи» 20–30-х років минулого століття. За життя Лавкрафт не опублікував жодної книжки і зажив слави серед широкого читацького загалу вже після своєї смерті. Його творчість – невичерпне джерело натхнення для кінематографістів, за його творами знято багато фільмів.

«Крилата смерть» – оповідання Г. Ф. Лавкрафта, написане 1933 р. у співавторстві з Гейзелом Гілдом, являє собою щоденник вбивці – вченого, який задумав підступну помсту – вбивство свого колеги Генрі Мура, та так, щоб самому залишитися безкарним. Місце дії – Південна Африка – є дуже колоритним: невідома науці фауна, недоступні місця, де не ступала нога білої людини, загадкові смертельні хвороби, страшні повір’я місцевого населення. Саме враховуючи такі обставини, Томас Слоунвайт і вирішив скористатися неймовірно витонченим способом помсти – за допомогою отруйної мухи… Однак за свої вчинки треба відповідати, і на нього чекає не менш витончене покарання за скоєний злочин…

На странице вы можете скачать книгу Крилата смерть. Збірник в fb2 и epub формате бесплатно, а также начать читать онлайн. Издание Крилата смерть. Збірник относится к жанру Новинки / Детективы книги и добавлено 29-01-2022, 19:41. Электронная книга автора Говард Филлипс Лавкрафт полностью адаптирована под ПК и гаджеты на Android и iOS, поэтому качать и читать ее можно на всех устройствах без регистрации.
Отзывы
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Комментариев еще нет. Хотите быть первым?
Правообладателям