Главная » Шпионские детективы » Дилер реальності
Дилер реальності
Fb2

Книга - Дилер реальності скачать fb2

Объем страниц: 400 стр. 61 иллюстрация
Год: 13 августа 2021
ISBN: 978-617-09-6808-1, 978-617-09-6078-8
16+

Скачать Дилер реальності fb2

Сюжет книги

Що, як вам запропонують досконалий цифровий наркотик?

У недалекому майбутньому не залишилося заборон. Споживання досягло межі, мораль вийшла з моди, релігії перетворилися на фастфуд. Людство загрузло в розвагах, розпусті й наркотиках. А в еліти з’явився новий вид розваг – Персональні Реальності, в яких можна втілити будь-яку найганебнішу і найзлочиннішу фантазію.

Новий технокульт, творіння таємничої медіакорпорації, обіцяє кожному нескінченні задоволення та вічне життя в синтезованій персональній реальності. Корпоративний шпигун Золтан Варго отримує завдання проникнути в надра корпорації, що створює ці реальності, щоб з’ясувати суть зловісного проєкту, але сам виявляється втягнутим у диявольську гру. Порнографічний експеримент над мільйонами людей і запуск першої цифрової релігії у світі руйнують усі його плани, і Золтан відкриває для себе одну приголомшливу істину…

На странице вы можете скачать книгу Дилер реальності в fb2 и epub формате бесплатно, а также начать читать онлайн. Издание Дилер реальності относится к жанру Шпионские детективы / Новинки / Детективы книги и добавлено 18-02-2022, 12:49. Электронная книга автора Николас Димитров полностью адаптирована под ПК и гаджеты на Android и iOS, поэтому качать и читать ее можно на всех устройствах без регистрации.
Отзывы
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Комментариев еще нет. Хотите быть первым?
Правообладателям